Runo: Kuviteltu elämä

Kuvittele tyhjä taulu ajan,

väritä yli reunojen rajan.

Piirrä mieleesi kultaiset karmit,

pyyhi pois menneisyyden harmit.

Usko huomisen tuomaan alkuun uuteen,

keskity tavoitteeseen, unelmaan suureen.

-kazhja-


Uusi elämä rakentuu pienistä paloista.

Haluan kertoa sinulle jotain. Tänään taivas on kirkas ja pilvetön. Linnut livertävät ja auringon säteet virnuilevat uuden aamun kunniaksi. Haluan kertoa, että tänään heräsin onnellisena. Onnellisempana kuin monena kuluneena aamuna. Enkelit ovat olleet suopeita minulle, vaika nukkumatti unohti taas iltaisen unihiekka-annostukseni. Mistä muistuikin mieleeni, että pitää varmaan kirjoittaa hänelle valituskirje. Tai lähettää ainakin kirjallinen huomautus, että toimitusajankohdaksi voisi valita sen illan, etten vietä koko loppupäivää nukkuen.

Heräsin kuitenkin tähän aamuun ja tähän päivään. Tarvitsin siihen hieman avustusta. Vaikka tänään onkin torstai ja horoskooppini mukaan onnenpäiväni. Ehkä se pitää paikkansakin. Kello lähenee puoltapäivää ja olen saanut paljon aikaseksi tänään, huolimatta vaikeuksistani nousta ylös vuoteestani. Pidän sitä kuitenkin ihan normaalina. Ei aina tee mieli nousta.

Vietin viime yön pitkälti valvoen ja kuunnellen toisten murheita. Lopulta en saanut unen päästä kiinni, kun tuskailin maailman pahuutta. Miksi hyville ihmisille sattuu pahoja juttuja? Laittoi omat asiat oikeaan perspektiiviin, ja omat arkiset huolet tuntuvat naurettavan pieniltä. Ei kuitenkaan saisi verrata, sillä jokainen on yksilö ja meillä kaikilla on omat kokemuksemme. Kannustan teitä kaikkia kuitenkin elämään edes yhden päivän verran.

Oli onnenpäiväsi sitten keskiviikko tai sunnuntai tai jotain siltä väliltä, tee sillä jotain. Sinun päiväsi, valintasi ja kokemuksesi ovat yksin omaan sinun. Kulkemalla eteenpäin, askel kerrallaan elämän polulla, voi muuttaa maailmaa hetki kerrallaan. Hymyile, halaa ja kosketa. Uskalla tarttua tilaisuuksiin ja rohkaise muita avaamaan sydämensä mahdollisuuksille. Ota vastaan elämän lahja ja nauti siitä.

Myönnetään, että edelliset kappaleet kuulostavat todella kliseisiltä. Mutta itse en jaksa enää murehtia (enkä haluaisi muidenkaan murehtivan, asioille kun ei voi mitään jälkeenpäin), omaa elämääni, huonoja miessuhteitani tai syitä niiden epäonnistumiselle. Antaa niiden olla, nautin nyt sinkkuudesta. Kerrankin vapaus tehdä mitä haluaa(vaikka ei parisuhde nyt ennekään asioita ole estänyt, mutta usein haluaa sen toisen mielipiteen). Tässä ja nyt ovat vain omat ajatukseni, mielipiteeni, haaveni, unelmani ja tavoitteeni. Ja niitä lähden toteuttamaan. Siksi koen, tänään olevani valmiimpi kuin eilen kohtamaan tulevaisuuden mukanaan tuomat haasteet.

Tämän postauksen myötä lähetän myös sinun elämääsi toivoa, rakkautta ja onnellisuutta. Puhallettuja yksisarvisia ja pastellinsävyisiä saippuakuplia karkottamaan sadepilvet elämästäsi.#Onnenpäivä #Eteenpäinelämässä #Sinkkuelämää